lunes, 9 de diciembre de 2013

EDIFICI DE L'ARQUITECTE JOSE MANUEL INFIESTA MONTERDE. SANT CUGAT DEL VALLÈS

Retratava amb poca llum – a la tardor això succeeix habitualment al REINO DE ESPAÑA – una casa al darrera del Mercat de Sant Pere San, diria que cantonera amb l’Avinguda de Catalunya.


No disposa Sant Cugat del Vallès d’un Catàleg de Patrimoni en línia, i això que s’explica en alguns llocs en clau d’escassetat d’ingressos públics, aquí – almenys fins al dia d’avui ‘no cuela ‘ - . Està clar que l’existència d’un Catàleg limita la discrecionalitat dels càrrecs públics, i facilita l’acció de les persones que s’ estimem ‘ de veritat’ , el poble on viuen, i el país que els acull.

No la trobava en la relació d’immobles que documenten els bons amics de Pobles de Catalunya , i ens agradarà rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com i vull pensar que també a bustiaciutadana@santcugat.cat


El Valentí Pons Toujouse autor del blog MODERNISME http://vptmod.blogspot.com.es/ em deia; Casa del 1998 de l'arquitecte José Manuel Infiesta Monterde ( Barcelona, 14-04-1949) . Promotora Lapogi, s.l.

1 comentario:

  1. Els informem que l'Ajuntament de Sant Cugat si que disposa, des de fa anys, d'un Catàleg de Patrimoni que es pot consultar en línia. El trobaran a www.santcugat.cat, apartat Plànols i mobilitat - Plànols temàtics - Catàleg de Patrimoni. Cordialment,

    ResponderEliminar