lunes, 24 de octubre de 2016

9ª FIRA D’ALIMENTACIÓ I SALUT DE BALAGUER.

Anàvem fins a Balaguer la Maria Jesús Lorente Ruiz i l’Antonio Mora Vergés, d’aquesta fira ens interessava més l’àmbit de la salut – no vinculada a negocis farmacèutics- que l’alimentació, dit això adquiria xocolata artesanal, un formatge amb castanyes, i alguns panellets.

Assitiem al matí a la xerrada HO’OPONOPONO, de la Dra. Maria Carmen Martínez Tomàs, insisteixo en l’aspecte de la formació tècnica, perquè tant des del ‘tontisme feixista’ , com des de l’àmbit dels interessos econòmics que volen ‘medicalitzar l’existència humana’, sembla que NOMÉS hi ha vida intel•ligent darrera dels títols universitaris.

A primera hora de la tarda escoltàvem al Dr. Andreas Ludwig Kalcker, Llicenciat en Economia, Biofísica i Salud Alternativa (Ph.D), que parlava de SALUT PROHIBIDA. Intervenia al principi el Josep Pàmies Breu, explicant que com el ponent s’enfronta a penes de presó per defensar en el seu cas. l’ús en medecina de plantes i flors, que en tant que no es poden ‘patentar’ no son susceptibles de generar GRANS BENEFICIS ECONÒMICS.

La darrera xerrada TERÀPIA CANNÀBICA en la donaria el Dr. Em medecina , Joan Parés Grahit, com ho havia fet amb el Dr. Andreas Ludwig Kalcker. . Intervenia al principi el Josep Pàmies Breu, explicant que s’enfronta a penes de presó per defensar en el seu cas. l’ús en medecina de plantes i flors, que en tant que no es poden ‘patentar’ no son susceptibles de generar GRANS BENEFICIS ECONÒMICS.


En tots els casos l’aforament de les sales era manifestament insuficient per acollir al públic interessat, està clar que tothom que té un problema busca remei, tant, almenys per a mi, com que des de les INDUSTRIES FARMACÈUTIQUES i QUÍMIQUES, el benefici econòmic està en primer lloc, o en ÚNIC LLOC, i NO en els interessos de la ciutadania.

Es denunciava que tant des de les Administracions Publiques, com des d’altres àmbit del poder, hi havia una gran col•laboració amb els interessos econòmics, i una acarnissada persecució de qualsevol intent de cercar alternatives que els poguessin perjudicar. Com en quasi tots els àmbits, social, laboral, polític, ..., s’espera que des de EUROPA es vagin legalitzant pràctiques i situacions que avui condueixen als que les practiquen al REINO DE ESPAÑA de dret a la presó. No parlo de la corrupció econòmica i/o política, que com sabeu - fins al dia d’avui – gaudeix d’un tracte exquisit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario