lunes, 30 de septiembre de 2013

CAN GALLINA DE CANET DE MAR

Fèiem via la Maria Jesús Lorente Ruiz, i l’Antonio Mora Vergés, vers el Santuari de la Misericòrdia de Canet de Mar, quan ens cridava l’atenció aquest soberbi edifici, del que només en trobava dades a la pàgina ‘Pobles de Catalunya’, que el descriu així :

Gran casal de planta rectangular i teulada a quatre aiguavessos. Consta de planta baixa, dos pisos i galeria de solana. L'element més destacat és, però, la torre exempta, de planta quadrada, amb una galeria oberta al nivell superior. Sobre les pilastres que separen els arquets de la galeria hi ha les mènsules que sostenen una pronunciada cornisa, damunt la qual hi ha el terrat, amb barana calada de pedra.


Cap dada del promotor, ni del mestre d’obres i/o arquitecte, res tampoc doncs de l’antiguitat d’aquest ‘Can’. De tot plegat ens agradarà rebre’n informació a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Que Canet de Mar no disposi d’un Catàleg de Patrimoni en línia, em sembla un fet del tot extraordinari, esperem també que algú ens ho sabrà explicar.

Llegia que a la finca es practica l’agricultura sostenible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario