sábado, 7 de enero de 2017

CARBÓ, DE MOMENT.

El dia dels Innocents, Festa Nacional ‘ no oficial’ de Catalunya, la ciutadania deixava la seva Carta al Savis d’Orient, les seves eren les peticions més assenyades que us pugeu imaginar ;

Necessitem salut, pau, llibertat , fraternitat autèntica, justícia, que els drets a la feina, l’educació, la sanitat, la vivenda, l’assistència als més desvalguts,…, que recull la Constitució de 1978, siguin EXIGIBLES per la ciutadania, i d’obligat compliment per part DEL ESTADO ESPAÑOL.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per acabar amb la corrupció, i amb els corruptes

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per evitar TANTES MORTS, en tots els conflictes del món.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per acollir a casa nostra a TOTHOM que ha tingut de marxar de la SEVA.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per retornar la vida a la Catalunya ‘interior’, per reequilibrar el país, perquè el somni de la Catalunya rica i plena, no sigui un malson.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar perquè hem permès que una norma aprovada per un parlament sota sospita, esdevingui un DOGMA DE FE.

Savis d’Orient , Catalunya s’ha portat bé, fins i tot massa bé, esperem amb ànsia, que ens facin arribar els seus consells, i que expliquin a la resta del món la nostra ‘particular’ situació.

Avui, quan llegia la premsa ‘lliure’, advertia que TOT CONTINUA IGUAL.

Potser els Savis d’Orient necessiten més temps per eliminar la ‘inèrcia perniciosa’ amb que emmetzinaven les generacions que ens han precedit, i quina prova fefaent podrien ser Espartac Peran i Masafrets (Mataró, 15 de març de 1972) & LOLA FLORES - Dolores Flores Ruiz ((Xerès, 21 de gener de 1923 - Alcobendas, Madrid, 16 de maig de 1995) , o la Carme Ruscalleda i Serra (Sant Pol de Mar, Maresme, 1952) & Antonio Molina de Hoces (Màlaga, 9 de març de 1928 – Madrid, 18 de març de 1992)


Desprès de més de 300 anys no vindrà d’uns mesos, oi?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario