viernes, 23 de noviembre de 2012

TORRE DELS PEIXETERS. CERVELLÓ

M’arribava fins al carrer Coral Diana,que té un recorregut d’allò més surrealista. Entenia perfectament l’afirmació ‘ Cervelló is different ‘ , únicament però pel que fa a la il•lògica del traçat urbà, en allò que fa referència al patrimoni històric, la seva conservació, i la correcta documentació es perfectament homologable - per desgràcia – a la major part de Municipis de la mal dita comarca del Baix Llobregat.

De la casa esmentada no trobava cap referència al seu promotor, ni a l’arquitecte i/o mestre d’obres responsable, ni tampoc cap referència a la data en que es va edificar.

Costa de creure que des de l’Ajuntament de l’època no s’adonessin que s’aixecava aquest magnífic edifici, i encara més que ho fessin amb nocturnitat i alevosia.


Reprodueixo de forma literal ; Habitatge de planta baixa i dos pisos amb coberta a quatre vessants. La planta baixa és més gran que les superiors i així, al nivell del primer pis s'obre una gran terrassa. Té una torre amb coberta a quatre vessants a la que s'accedeix des de la planta superior. la terrassa està delimitada per una balustrada de balustre decorada amb gerros.

Sou pregats de fer-nos arribar qualsevol informació a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Ah!, possiblement la seva situació salvava aquesta casa de la destrucció en el darrer tsunami especulatiu , que de la ma experta dels cleptofeixistes, ha deixat el país en situació d’absoluta misèria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario