lunes, 16 de marzo de 2015

CAPELLA DEL SANT CRIST 'TRASPASSAT' DE LES PLANES D’HOSTOLES. LA GARROTXA. GIRONA. CATALUNYA

Visitava el Cementiri de les Planes d’Hostoles, a la comarca de la Garrotxa, advertia que com succeïa a Bordils en ocasió d’una ampliació :
http://ptop.gencat.cat/rpucportal/AppJava/cercaExpedient.do?reqCode=veureDocument&codintExp=202093&fromPage=load
la capella del Sant Crist, s’ha transformat en un passadís, parlàvem suara de la capella del Sant Crist ‘ traspassat’ .A les Planes d’Hostoles però, s’aixecava una estructurà molt singular, que farà les funcions de capella, i en la que llueix únicament una gran creu.


Ens agradarà saber a l’email coneixercatalunya@gmail.com qui va ser l’autor de la capella del Sant Crist ‘ traspassat’ , possiblement l’arquitecte municipal que dissenyava el fossar, i qui ho ha estat de la ‘Nova Capella’.


Ho demanarem a l’Ajuntament com ja fèiem amb l’escola, i la capella de Sant Pelegrí i Sant Grau de Cogolls, i l’hotel Can Garay, al que ens havíem adreçat amb idèntic propòsit.

Em donarem també noticia al Centre de Documentació de Cultura Popular i Religiosa de Catalunya ( Arxiu Gavin ), per tal que es pugui actualitzar la relació d’edificis de culte de la religió catòlica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario