martes, 3 de marzo de 2015

SANT MIQUEL D’ORPÍ. L’ANOIA. CATALUNYA

Llegia que els blogs coneixercatalunya i tribunadelbergueda totalitzaven un total 7.522.051 visualitzacions, i totsonpuntsdevista tenia 1.939.424 visualitzacions , ben aviat doncs assolirem la xifra de 10.000.000 , i potser fora hora de posar-ne algun en venda, oi ?.

Ho valorava mentre preparava l’article sobre l’església parroquial de Sant Miquel d’Orpí; és difícil descriure’n la tipologia, ja que aquesta estructura incorpora la rectoria i l'antiga edificació romànica de l'ermita de Sant Miquel.
Té planta rectangular i l’ ingrés en un dels dos costats laterals llargs. La planta deu d'acabar en semicercle corresponent a l'antic absis romànic incorporat al mur. Està coberta amb volta de canó i té capelles laterals. És de pedra, el sostre de teules i té un campanar de torre poligonal (octogonal) que acaba en barana. L'absis romànic és una petit absis que conserva les arcuacions llombardes i la coberta amb volta de canó, amb arcs torals. Llegia que a l'interior hi ha pintures del segle XX que imiten l'estil romànic, ens agradarà saber qui va ser el pintor a l’email coneixercatalunya@gmail.com .


Si voleu assolir la ‘propietat’ d’alguns dels blocs sou pregats de fer-nos arribar les vostres ofertes a l’email coneixercatalunya@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario