viernes, 25 de abril de 2014

EDIFICI DE VINS PADRÓ A BRÀFIM. CAMP SOBIRÀ. TARRAGONA. CATALUNYA

Llegia que la bodega va ser fundada a l'any 1898 pels dos germans, Joan i Daniel Padró Valldosera, encara que l'activitat es considera que va començar molt abans, ja que s'han trobat documents antics que així en deixen constància.

L’edifici va ser bastit l'any 1916 - no trobàvem cap dada del mestre d’obres i/o arquitecte, i ens agradarà tenir-ne noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com - rsegons hi consta al cos principal; a aquest edifici es va afegir un altre, a la banda esquerra, l'any 1952, - no trobàvem cap dada del mestre d’obres i/o arquitecte, i ens agradarà tenir-ne noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com - i segons llegim s’ha fet en dades més acostades diverses modificacions i ampliacions.


Està situat en una de les entrades del poble, el conjunt és format per dos cossos de planta rectangular, complementats amb altres construccions a la part posterior. Presenten les característiques d'aquests tipus d'edificis agrícoles, i com a element remarcable la utilització de maó vist en la decoració.

Insistim en l’estranyesa que ens causa el fet que no es conegui el mestre d’obres i/o arquitecte d’un edifici que data de començaments de segle XX, és absolutament inversemblant, i només possible en els confins del REINO DE ESPAÑA.
Ho preguntarem a info@vinspadro.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario