miércoles, 6 de marzo de 2013

BALNEARI BROQUETAS, CALDES DE MONTBUI. CATALUNYA

Retratava quasi des de la Font del Lleó, la façana l’edifici del Balneari Broquetas; és de planta irregular, i consta de planta baixa i tres pisos, i compta també amb una torre de sis pisos dormitori.



Trobava buit l’espai AUTOR de la fitxa tècnica, això no vol dir que les successives reformes es dugessin a terme per operaris irrellevants, i sense cap responsable de la seva direcció. Com en molts altres casos – per desgràcia - la informació és insuficient, incorrecta i/o erronia.

La coberta és plana i transitable encara que l'edifici més alt té una part amb coberta inclinada construïda amb teula àrab.

El balneari té una galeria de banys situada a la planta soterrani i un ampli jardí al seu exterior que comunica amb el carrer de Vic i el carrer del Pont.

Destaca del seu interior la galeria de banys d'estil modernista així com altres elements decoratius dels salons principals, juntament amb l'escala principal.

Hi ha rajoles de ceràmica en el vestíbul, escala i la galeria de banys. Aquesta galeria està conservada en molt bon estat.

No accedia al seu interior en aquesta ocasió.

Enviaré aquest breu a l’email recepcio.b@grupbroquetas.com amb el prec que ens ajudin en aquesta tasca de documentar el Patrimoni Històric.

No hay comentarios:

Publicar un comentario