miércoles, 13 de marzo de 2013

L’ESPAI JOVE DEL CENTRE CÍVIC L’ESCORXADOR DE LA SEU D’UR


OFICINA JOVE DE L’ALT URGELL








En l’últim reportatge fet referent al PUNT ÒMNIA DEL CENTRE CÍVIC L’ESCORXADOR DE LA SEU D’URGELL, en el qual esmentava l’ESPAI JOVE , em va quedar la sensació que la informació havia quedat minsa i avui, he volgut  donar una informació més complerta i això ha estat possible gràcies a la Srta. Meritxell Planes i Bastida, regidora de Joventut i Festes de la Seu d’Urgell, que m’ha proporcionat les dades que em faltaven per completar aquest article.

OFICINA JOVE DE L’ALT URGELL  
L’oficina Jove de l’Alt Urgell –OJAU- és el servei d’atenció, orientació, assessorament i dinamització per als joves de la Seu i de tota la comarca.

QUÈ ÈS ?

És un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. La prioritat és la d’esdevenir útils i actius en facilitar l’accés als joves a la informació en temàtiques com:

-          Habitatge
-          Treball
-          Salut Jove
-          Oportunitats a Europa
-          Ensenyament
-          Cultura i Participació
-          Informació general
-           
A més a més, d’aquests grans apartats, podeu trobar informació sobre cursos, recursos i subvencions, activitats, agenda local i comarcal...

Es va posar en funcionament a l’octubre de 2008 per tal de fer més propera l’administració als joves i sumar esforços entre diferents administracions: Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i la Direcció General de Joventut.

L’OJAU forma part de la xarxa Catalana d’Emancipació Juvenil que depèn de la Direcció General de Joventut.

Us podeu informar presencialment o per telèfon, com també a través de la pàgina Web i del correu electrònic. A més a més, mensualment, l’OJAU edita un butlletí electrònic que recull tota la informació d’interès per als joves.




L’OFICINA JOVE DE L’ALT  URGELL
la podeu trobar:
Camí de la Palanca, s/n.
25700 LA SEU D’URGELL

Telf. 973 35 53 65



CESSIÓ I LLOGUER ESPAIS AL CENTRE CÍVIC L’ESCORXADOR
Amb la finalitat de donar un recurs a les entitats i organitzacions de La Seu que necessiten d'un espai per a reunir-se i desenvolupar la seva activitat, el Centre Cívic disposa de diferents sales que se cedeixen, a partir d'un conveni establert anualment.
  • Lloguer d'espais:
A més a més, la sala gran i la sala polivalent es poden llogar. Per poder reservar la sala de vidre o qualsevol altre espai cal que et passis per la OAC o per l'Oficina Jove de l'Alt Urgell omplir una sol·licitud. En 48 hores et donarem resposta de la disponibilitat d'aquesta sala.


Quant a l’escorxador de la Seu d’Urgell, actual PUNT ÒMNIA DEL CENTRE CÍVIC L’ESCORXADOR DE LA SEU I OFICINA JOVE DE L’ALT  URGELL, dono per citades la majoria d’activitats que ofereixen i que desitjaria poguessin arribar a tota la joventut de la Seu i Comarca.


Per acabar aquest article, vull donar les gràcies a la Srta. Meritxell Planes i Bastida, regidora de Joventut i Festes de la Seu d’Urgell per la seva amable col·laboració en ajudar-me a completar la informació de
L’ESPAI JOVE  - OFICINA JOVE DE L’ALT URGELL  -  OJAU

Rosa Ventura Cutrina 

No hay comentarios:

Publicar un comentario