martes, 11 de junio de 2013

LES CLÀUSULES ABUSIVES A LES HIPOTEQUES DEL REINO DE ESPAÑA

Vivim en una ‘Demoraciola bancària’, això està més que acceptat.

Les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca, li servien en safata una solució al GOBIERNO DEL REINO DE ESPAÑA, la ‘dació en pagament’, en quedes la casa, i m’allibero dels deutes.La selecció ‘natural’ – segles d’endogàmia – ha afeblit sens dubte el cervell dels que ‘remenen les cireres’, que han obligat a Europa a dir-los que aquesta mena de ‘xanxullos’ ja passen de mida, enlloc però d’acceptar la proposta del poble –  els cleptofeixistes és creuen escollit per Déu - , es van negar a tramitar la proposta de la ‘dació’, i ara tenen un allau de demandes que col·lapsaran jutjats i bancs per molt de temps.

Es reclama declarar anular i deixar sense efecte entre d’altres, la :Clàusula sol, quan manté un diferencial ‘massa favorable’ per al prestamista.

Clàusula de venciment anticipat, quan es pot fer per un sol impagament, o per imports no vinculats a la hipoteca

Clàusula d’interessos de demora, quan mantenen un diferencial molt elevat en relació als interessos ‘ordinaris’.

Clàusula de plus garantia, quan s’ha fet firmar, pares, avis, germans, parents i veïns, malgrat que la propietat, tenia ALESHORES un valor més que suficient com a garantia.

Clàusula de comissions, quan no tenen relació amb el cost dels serveis

....

Hi ha un grup que demana l’empresonament dels banquers per la comissió d’un delicte continuïtat contra els drets dels consumidors.

Volem felicitar al Mariano per la seva més que provada habilitat de  ‘complicar les coses senzilles’ .


Li recomanem – de bon rotllo – llegir   la llista de malediccions  del Deuteronomi 28:15-68.  Per a totohom és bo de fer-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario