lunes, 29 de abril de 2013

HISTÒRIES DE LA ‘MOBILITAT EXTERIOR’


La mal dita Ministra d’Ocupació i Seguretat Social ( 1 ), dita , María Fátima Báñez García (nascuda a San Juan del Puerto , Huelva ,  Andalusia , el 6 gener de 1967 ), s’atribueix el mèrit de ser la creadora del eufemisme ‘ mobilitat exterior’  per designar la ‘fugida’ de moltes persones del REINO DE ESPAÑA;  no tothom marxa per cercar feina, hi ha gent que marxa per la por lògica davant un més que possible esclat social i les seves conseqüències, també qui se’n va perquè vol viure en democràcia i llibertat, i això – diguin el que diguin – és impossible avui per avui al REINO DE ESPAÑA.

La mobilitat exterior començava amb reconquesta, i adquiria dimensió ‘mundial’ a partir de 1492, una de les característiques que defineixen els GOBIERNOS DEL REINO DE ESPAÑA és justament la seva absoluta inidoneïtat per a desenvolupar la seva feina.

El feixisme va trobaren la ‘mobilitat exterior ‘ una vàlvula per evitar l’esclat social.



La inefable  María Fátima Báñez García no fa altra cosa que continuar aquella tradició.

El primer que troben els que fan ‘mobilitat exterior’ per Europa , és que allò de la botiga de barri fa molts anys que va desaparèixer;  peixateries, NO !, carnisseries, NO !; fruiteries, NO!,  ... , NO ! , en millor dels casos algun supermercat amb el ‘seu genero embolcallat en plàstic ‘ , i en caps de setmana – si ho permet el temps – mercats a l’aire lliure.

La pregunta és obvia, quin miratge ens va fer pensar que els europeus vivien millor que nosaltres ?. És cert que pel que fa a la corrupció els percentatges son inferiors als del REINO DE ESPAÑA, però és que en aquesta qüestió lluitem amb moltes més garanties d’èxit que el Madrid i el Barça per la Champions,i  a nivell mundial.

Intueixo que tot plegat és una hàbil maniobra dels alemanys per fer-se amb el control primer d’Europa i desprès del món;  s’escarmentaven poc a la  mal dita Primera Guerra Mundial, perquè dins del mateix segle XX ja endegaven la II, i ara amb l’experiència, enlloc de desfer-se de les poblacions civils amb gas i/o armes convencionals, ho faran per la via de la fam, de la desatenció sanitària, de ...  Cal felicitar-los per aquesta estratègia.

També per la seva habilitat en seleccionar entre els ‘afectats’ als que des de cada GOBIERNO, executaran aquesta sinistra maniobra.

Com deia Franco, el sistemaun espai – la mobilitat exterior – per als que pensen  que s’ha pogut escapar – per un o altre motiu – del SISTEMA. Com ho deia ell ?.  ATADO Y BIEN ATADO.

( 1 ) Ha superat el llistó pel que fa al nombre d’aturats, i la seva tasca d’enderroc del sistema de Seguretat Social és un model molt apreciat pels alemanys.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario