lunes, 8 de octubre de 2012

CAFÉ PARA NADIE


La frase és va fer famosa tant en boca dels Socialistes com dels Populars, que aconseguien col•locar no únicament a la família ( germans i cosins ) – en el nepotisme clàssic, conegut i fins admissible, per aquesta raça maleïda -   sinó una rècua [Etimologia: probablement de l'àrab rakba, ‘caravana, seguici’]  quasi infinita de parents, coneguts i saludats.  

Es posava així de manera conscient la primera pedra de la misèria en que viu actualment la població del mal dit Reino de España.

Les comunitats ‘històriques’ representen el 26,41 % de la població total, Andalusia, Madrid i Valencia el 42,44%, la resta, 11 Comunitats i 2 Ciutats Autònomes, es reparteixen el 21,15 % restant. Sobren Presidentes o no ?, sobren Parlamentos o no ?, sobra corrupció o no ?.

Cal presentar denuncia per homicidi quan sapigueu de la mort – indeguda – per fam, per manca de medicaments i/o d’atenció medica de qualsevol persona, primer davant dels jutges espanyols, i desprès davant la justícia internacional, s’han  escapat fins ara, el González, l’Aznar, potser, potser, ho aconseguirà el Zapatero, però no podem permetre que també ho faci el Rajoy, o si ?.  

S’escaparan de la màquina de l’estat, però damunt d’ ells, com una espasa, esperen l’acompliment les paraules del Senyor ;  "maleït el qui violi els drets de l'immigrant, de l'orfe o de la viuda ".

Amén !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario