sábado, 27 de octubre de 2012

CAMPANYA ‘ VAMOS A CONTAR MENTIRAS’ DEL PP

Em sorprèn que ‘ CONTRA VIENTO Y MAREA ‘, continua aquest allau de dades falses, tendencioses i/i directament falses o mentideres, que en ser fàcilment demostrables els deixen davant l’opinió pública NACIONAL i INTERNACIONAL, amb el cul a l’aire.

Exemple 1 : Sentia a la Vicepresidenta que el PP farà una REVISIÓ DE BAIX A DALT de les duplicitats administratives per estalviar no se que.


La inefable ‘ Betty boop’ del PP [ el dibuix, però la supera en humanitat ], no ha NETEJAT MAI CAP ESCALA – a casa seva té personal de neteja, desconeix si legal i/o il•legal ], en tot cas amb ànim d’ajudar-la i perquè la CAMPAÑA ‘ VAMOS A CONTAR MENTIRAS’ DEL PP, es vomitiva, li recordarem que per NETEJAR UNA ESCALA S’JA DE COMENÇAR PER L’ESGLAÓ MÉS ALT !!!!!.

En veu altra ens fem tots plegats algunes preguntes :
Ens cal un Rei ?
Ens cal un Ministeri d’Educació?
Ens cal un Ministeri de Cultura ?
Ens cal un Ministeri de Salut?
Ens cal una Vicepresidenta que no sap escombrar una escala ?
...

Exemple 2. Les ‘famoses EMBAJADAS DE CATALUNYA’, que aquí si que son OFICINES DE NEGOCI EXTERIOR – que augmenten les exportacions, ho admeten fins els mateixos - , i que en altres, en el millor dels casos, son llocs per col•locar amics, coneguts i saludats.

En la línia d’ajudar a la Betti Boop del PP, i de posar en evidència la campanya ‘ VAMOS A CONTAR MENTIRAS DEL PP’, unes dades interessants en relació a les OFICINES DE REPRESENTACIÓ DE LES COMUNITATS AUTONOMES.


La Vicepresidenta i/o la Sànchez-Camacho, en presentaran un altre amb els objectius aconseguits, la preparació tècnica del personal, i la seva filiació al PP – si es dona el cas-, oi ?.

A Catalunya, i als països democràtics d’arreu del món ho esperen amb ànsia

No hay comentarios:

Publicar un comentario